• Asociatia de tineret Connections a lansat proiectul municipal „Infratirea Liceelor”!
Asociatia “Telefonul Copilului” sprijina un proiect media dedicat liceenilor bucuresteni Reviewed by Momizat on . Asociatia CONNECTIONS Romania in parteneriat cu Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti si X-Treme Radio pregateste lansarea unui post de tele Asociatia CONNECTIONS Romania in parteneriat cu Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti si X-Treme Radio pregateste lansarea unui post de tele Rating:

Asociatia “Telefonul Copilului” sprijina un proiect media dedicat liceenilor bucuresteni

Asociatia “Telefonul Copilului” sprijina un proiect media dedicat liceenilor bucuresteni

Asociatia CONNECTIONS Romania in parteneriat cu Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti si X-Treme Radio pregateste lansarea unui post de televiziune online pentru liceeni denumit FORUM TV.

Postul va avea o grila de programe realizata 100% de adolescenti. Timp de o luna de zile, in diverse licee din Capitala se desfasoara preselectii pentru echipa de reporteri care va realiza emisiunile atractive ale canalului online FORUM TV.

Unul din sponsorii principali ai acestei campanii este Asociatia “Telefonul Copilului” care a pus la dispozitie sute de premii constand in pachete cu dulciuri.

Ca de fiecare data, Asociatia “Telefonul Copilului” sprijina cu generozitate proiectele adresate copiilor si adolescentilor, lucru pentru care merita toata lauda.

Leave a Comment

© Toate drepturile rezervate "Platforma pentru Romania". Designed by Emanuel Diaconu

Scroll to top