Asociatia de tineret Connections, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si avand acordul de principiu al ISMB, a lansat  proiectul municipal „Infratirea Liceelor”. Acest proiect promoveaza colaborarea inter-licee in dezvoltarea unor programe si actiuni comune, având ca scop stimularea creativitatii elevilor. Se urmareste colaborarea elevilor din diverse licee la derularea unor activitati cultural-artistice comune, multe dintre ele initiate chiar de echipe de adolescenti. Mentionam ca Primaria Municipiului Bucuresti va acorda premii elevilor care se evidentiaza in activitatile proiectului.

Proiectul “Infratirea Liceelor” are 6 sectiuni: Teatru, Film, Ateliere IT, Ateliere de Cultura Urbana, Cercuri de Jurnalism si Comunicare si Ateliere de Educatie Anteprenoriala

          In urma unor sondaje pe care le-am facut in rândul adolescentilor, am constatat ca acestia doresc sa realizeze evenimente pe principiul auto-organizarii. In acest sens, am gandit actiunile care se vor desfasura in Campania “Infratirea Liceelor“ astfel incat sa incurajeze spiritul de initiativa al liceenilor.

          In prima etapa proiectul este in faza pilot si se adreseaza unui numar de 5 licee care vor colabora impreuna la derularea unor programe din sectiunile amintite mai sus. Dorim ca aceste licee sa fie urmatoarele: Colegiul National “Mihai Viteazul”, Colegiul National “Spiru Haret”, Colegiul National “Matei Basarab”, Colegiul National “Gheorghe Lazar” si Scoala Superioara Comerciala “ Nicolae Kretzulescu”.

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.