• Asociatia de tineret Connections a lansat proiectul municipal ÔÇ×Infratirea LiceelorÔÇŁ!
Connections formeaza tineri Reviewed by Momizat on . ÔÇ×ConnectionsÔÇť Rom├ónia a derulat in luna mai, la Bra┼čov, un proiect de formare profesionala pentru un num─âr de 28 tineri din 6 ┼ú─âri, tineri provenind din medii d ÔÇ×ConnectionsÔÇť Rom├ónia a derulat in luna mai, la Bra┼čov, un proiect de formare profesionala pentru un num─âr de 28 tineri din 6 ┼ú─âri, tineri provenind din medii d Rating:

Connections formeaza tineri

Connections formeaza tineri

ÔÇ×ConnectionsÔÇť Rom├ónia a derulat in luna mai, la Bra┼čov, un proiect de formare profesionala pentru un num─âr de 28 tineri din 6 ┼ú─âri, tineri provenind din medii defavorizate (tineri cu dizabilit─â┼úi ori din familii f─âr─â posibilit─â┼úi financiare). Tinerii din Grecia, Turcia, Elve┼úia, Lituania, republica Moldova ┼či Rom├ónia s-au preg─âtit pentru a deveni traineri sau facilitatori ┼či au primit la finalul cursului o diplom─â recunoscut─â la nivel european.

Este primul nostru priect de acest fel pe care noi, Connections Romania, il derulăm. Este un proiect cu finanţare europeană, valoarea lui totală ridicîndu-se la 20.000 de euro, din care finanţarea acoperă 80%. Cu aceasta certificare europeana,  tinerii vor putea profesa ca traineri sau facilitatori în organizaţiile neguvernamentale din ţările lor.

Am ales Bra┼čovul ca loc de desf─â┼čurare, pentru c─â am dorit s─â promovam zona ┼či din punct de vedere turistic, tinerii cursan┼úi avand ├«n program, ├«n afara lec┼úiilor teoretice sau aplica┼úiilor practice, ┼či o serie de vizite la obiective turistice din zon─â.

Intentia noastra a fost ca to┼úi participan┼úii s─â r─âman─â cu o amintire frumoas─â ├«n urma acestui curs ┼či s─â vorbeasc─â ├«n ┼ú─ârile lor despre Bra┼čov. ┬áTinerii cursan┼úi, care au ├«ntre 18 ┼či 27 de ani, fac parte din ONG-uri de profil in tarile lor, ┬áorganiza┼úii care activeaz─â toate ├«n domeniul activit─â┼úilor pentru tineret ┼či de aceea au privit cu mare interese tot ceea ce li s-a predat ├«n cadrul cursului.

AICI gasiti si o galerie foto a trainingului

Leave a Comment

┬ę Toate drepturile rezervate "Platforma pentru Romania". Designed by Emanuel Diaconu

Scroll to top