• Asociatia de tineret Connections a lansat proiectul municipal „Infratirea Liceelor”!
Connections formeaza tineri Reviewed by Momizat on . „Connections“ România a derulat in luna mai, la Braşov, un proiect de formare profesionala pentru un număr de 28 tineri din 6 ţări, tineri provenind din medii d „Connections“ România a derulat in luna mai, la Braşov, un proiect de formare profesionala pentru un număr de 28 tineri din 6 ţări, tineri provenind din medii d Rating:

Connections formeaza tineri

Connections formeaza tineri

„Connections“ România a derulat in luna mai, la Braşov, un proiect de formare profesionala pentru un număr de 28 tineri din 6 ţări, tineri provenind din medii defavorizate (tineri cu dizabilităţi ori din familii fără posibilităţi financiare). Tinerii din Grecia, Turcia, Elveţia, Lituania, republica Moldova şi România s-au pregătit pentru a deveni traineri sau facilitatori şi au primit la finalul cursului o diplomă recunoscută la nivel european.

Este primul nostru priect de acest fel pe care noi, Connections Romania, il derulăm. Este un proiect cu finanţare europeană, valoarea lui totală ridicîndu-se la 20.000 de euro, din care finanţarea acoperă 80%. Cu aceasta certificare europeana,  tinerii vor putea profesa ca traineri sau facilitatori în organizaţiile neguvernamentale din ţările lor.

Am ales Braşovul ca loc de desfăşurare, pentru că am dorit să promovam zona şi din punct de vedere turistic, tinerii cursanţi avand în program, în afara lecţiilor teoretice sau aplicaţiilor practice, şi o serie de vizite la obiective turistice din zonă.

Intentia noastra a fost ca toţi participanţii să rămană cu o amintire frumoasă în urma acestui curs şi să vorbească în ţările lor despre Braşov.  Tinerii cursanţi, care au între 18 şi 27 de ani, fac parte din ONG-uri de profil in tarile lor,  organizaţii care activează toate în domeniul activităţilor pentru tineret şi de aceea au privit cu mare interese tot ceea ce li s-a predat în cadrul cursului.

AICI gasiti si o galerie foto a trainingului

Leave a Comment

© Toate drepturile rezervate "Platforma pentru Romania". Designed by Emanuel Diaconu

Scroll to top