In luna mai a acestui an, Asociatia CONNECTIONS , in colaborare cu numeroase institutii si ONG-uri din Capitala, va organiza in parcul Izvor evenimentul KARTIER 2016 . Manifestarea va promova idei si proiecte comunitare lansate de grupuri de initiativa din cartiere bucurestene.

       Cu aceasta ocazie se va organiza si un targ de proiecte urbane, multe dintre ele din domeniul reciclarii creative. Nu vor lipsi programe de entertainment oferite de dansatori street dance, formatii stradale de folk sau de pasionati ai sporturilor urbane (rolling, skateing, bikeing etc).

       In organizarea acestui eveniment complex se vor implica grupuri de tineri din cartierele Salajan, Balta Alba, Berceni, Aviatiei, Pantelimon, Colentina etc. Pe masura ce manifestarea se apropie va vom oferi informatii suplimentare despre KARTIER 2016

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.