• Asociatia de tineret Connections a lansat proiectul municipal „Infratirea Liceelor”!
CONNETIONS DA DRUMUL LA CREATIV PARK Reviewed by Momizat on . In zilele de 23-24 septembrie, are loc in Bucuresti evenimentul Creativ Park, initiat de Asociatia Connections. Actiunea se va desfasura intr-un spatiu mai puti In zilele de 23-24 septembrie, are loc in Bucuresti evenimentul Creativ Park, initiat de Asociatia Connections. Actiunea se va desfasura intr-un spatiu mai puti Rating: 0

CONNETIONS DA DRUMUL LA CREATIV PARK

CONNETIONS DA DRUMUL LA CREATIV PARK

In zilele de 23-24 septembrie, are loc in Bucuresti evenimentul Creativ Park, initiat de Asociatia Connections. Actiunea se va desfasura intr-un spatiu mai putin cunoscut de populatia Capitalei, chiar daca este plasat in buricul orasului. E vorba de parculetul aflat in spatele Palatului de Justitie din zona Unirii. Pentru prima oara acest parculet se va anima timp de doua zile, va deveni un spatiu de evenimente interactive care vor atrage multi tineri.
Programul Creativ Park cuprinde ateliere creative, mini expozitii in aer liber, demonstratii de fitness, momente muzicale sustinute de tineri talentati. Elevii din doua licee aflate in vecinatatea parcului ( e vorba de colegiile MihaI Eminescu si Ion Creanga) vor prezenta proiecte de activitati extra-scolare si vor completa programele artistice care se vor desfasura la iarba verde. Un grup de cercetasi va improviza o tabara cercetaseasca.

Un moment aparte va fi demonstratia de rolling oferita de simpatica noastra mascota, Oita Roz. Evenimentul Creativ Park inaugureaza de fapt programul “Animarea Locurilor Anonime” , program initiat de Asoc. Connections in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 si care are ca scop promovarea spatiilor mai putin cunoscute din Bucuresti. Autorii proiectului au beneficiat si sprijinul unui grup de studenti sociologi, coordonat studentul Daniel Enita.
Multumiri: Loteriei Romane si Asoc. Succes in Educatie si Sport, Clubul Sportiv Triumf

Leave a Comment

© Toate drepturile rezervate "Platforma pentru Romania". Designed by Emanuel Diaconu

Scroll to top