Evenimentul Viaţa Verde Bucureşti este o iniţiativă a Asociațiilor Pachamama RomaniaConnections Romania,Padurea Copiilor şi Universitatea Ecologica din Bucuresti pentru dezvoltarea unei platforme educaţional-culturale durabile.

Evenimentul promovează orice inițiativă care aduce o orientare a locuitorilor urbani dinspre `viață actuală` de București spre `Viaţa Verde` Bucureşti.

Mulţumim pentru sprijin Primăriei Municipiului Bucureşti, Primăriei Sectorului 5 şi Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.