• Asociatia de tineret Connections a lansat proiectul municipal „Infratirea Liceelor”!
Francofonia in 4 acte: muzica, film, dans, culinar Reviewed by Momizat on . Ne pregatim pentru o noua ofensiva pentru anul 2012. Asociatia noastra are in plan o serie de proiecte destinate tinerilor care vor implicare si dezvoltare pers Ne pregatim pentru o noua ofensiva pentru anul 2012. Asociatia noastra are in plan o serie de proiecte destinate tinerilor care vor implicare si dezvoltare pers Rating:

Francofonia in 4 acte: muzica, film, dans, culinar

Francofonia in 4 acte: muzica, film, dans, culinar

Ne pregatim pentru o noua ofensiva pentru anul 2012. Asociatia noastra are in plan o serie de proiecte destinate tinerilor care vor implicare si dezvoltare personala.

Lunile ianuarie si februarie sunt dedicate implementarii proiectelor propriu-zise, urmand ca din luna martie sa incepem punerea lor in aplicare. Si cum s-ar putea altfel decat printr-o manifestare care sa cuprinda evenimente corelate Zilelor Francofoniei in Romania in saptamana 19-25 martie 2012.

“Francofonia in 4 acte: muzica, film, dans, culinar” – se va desfasura pe parcursul a 2 zile respectiv, 24-25 martie, in somptuoasa cladire a Tinerimii Romane, aflata in zona centrala a capitalei, mai precis intre statia de metrou Izvor si Parcul Cismigiu exact vis-a-vis de Teatrul Bulandra (vezi harta de mai jos).


Va vom pregati 2 zile de show impresionant si va vom intampina cu specialitati frantuzesti pentru a va indulci sederea in cadrul evenimentelor.

Vom reveni cu mai multe detalii privind programul complet, partenerii / sponsorii in cateva zile :). Tineti aproape 😀

Cei care doresc sa se implice ca voluntari in acest eveniment sunt rugati sa ne contacteze accesand pagina de CONTACT sau prin formularul  rosu din dreapta paginii 🙂

Leave a Comment

© Toate drepturile rezervate "Platforma pentru Romania". Designed by Emanuel Diaconu

Scroll to top