• Asociatia de tineret Connections a lansat proiectul municipal „Infratirea Liceelor”!
Marturia unui voluntar devotat – Luca Mares Reviewed by Momizat on . Fiind student in anul I , trecerea la aceasta noua etapa m-a determinat sa iau decizia de a ma implica in diverse activitati de voluntariat, fiind constient de Fiind student in anul I , trecerea la aceasta noua etapa m-a determinat sa iau decizia de a ma implica in diverse activitati de voluntariat, fiind constient de Rating:

Marturia unui voluntar devotat – Luca Mares

Marturia unui voluntar devotat – Luca Mares

luca maresFiind student in anul I , trecerea la aceasta noua etapa m-a determinat sa iau decizia de a ma implica in diverse activitati de voluntariat, fiind constient de importanta acestora in formarea mea ca individ, o buna modalitate de a-mi descoperi calitatile, a-mi proba abilitatile si nu in ultimul rand de a cunoaste oameni noi (socializa).

Concret am avut ocazia sa ma implic in cadrul targurilor de voluntariat organizate de Biblioteca Metropolitana si deasemenea recent, la Targul de Carte Gaudeamus.

Am fost placut impresionat de organizarea profi, de proiectele de viitor ce suna promitatoare, de atitudinea celorlalti voluntari si de mediul placut si familiar in care am fost primit. De aceea nu am de gand sa ma opresc aici si am hotarat sa urmaresc indeaproape programele ONG-ului Connections, neezitand in a da o mana de ajutor ori de cate ori voi avea ocazia

Sunt sigur ca noi, tinerii, vom avea permanent ocazia de a ne implica in proiecte interesante, dinamice unde sa ne putem implica real si care sa ne fie de folos pe termen lung

Aflat la inceput de drum ONG-ul Connections sunt sigur ca va creste ”cat altii in 10”, ajungand in top. Asta depinde de mine, dar si de oricare dintre voi care doreste sa il faca cunoscut si astfel sa aiba o participare activa in problemele sociale ale tinerilor. De la un simplu like sau share pe facebook pana la a participa cu idei noi de proiecte, fiecare gest conteaza , iar impreuna vom reusi sa crestem si sa aratam lumii intregi de ce suntem in stare.

Leave a Comment

© Toate drepturile rezervate "Platforma pentru Romania". Designed by Emanuel Diaconu

Scroll to top