Sambata 18 mai, Connections Romania, prin  echipa Aqua Fest a organizat pe malul lacului Cismigiu o serie de evenimente atractive: ateliere de reciclare, concerte folk, demonstratii de dansuri irlandeze, ucrainene si grecesti, concursuri de  desen etc.
La ora pranzului membrii Asociatiei Davent au lansat la apa o corabie confectionata din PET-uri. Programul intregii zile a fost realizat in colaborare cu Asociatia Culturala “Societatea Muzica” si Fundatia Dan Voiculescu. 

Galerie foto

(click pe poze pentru Zoom)

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.