• Asociatia de tineret Connections a lansat proiectul municipal „Infratirea Liceelor”!
Sava Dalian – Voluntariatul – o responsabilitate Reviewed by Momizat on . Voluntariatul te invata sa-ti asumi responsabilitati. Ori ce e mai frumos decat a avea responsabilitati? Asta presupune presiuni, presupune sa iesi din zona de Voluntariatul te invata sa-ti asumi responsabilitati. Ori ce e mai frumos decat a avea responsabilitati? Asta presupune presiuni, presupune sa iesi din zona de Rating:

Sava Dalian – Voluntariatul – o responsabilitate

Sava Dalian – Voluntariatul – o responsabilitate
Voluntariatul te invata sa-ti asumi responsabilitati. Ori ce e mai frumos decat a avea responsabilitati? Asta presupune presiuni, presupune sa iesi din zona de confort, presupune sa faci lucrurile diferit fata de cum le faceai pana acum. Si ce daca?! Asta e minunat! Faci lucruri noi, cu oameni noi
Daca asisti indeajuns de multe persoane sa obtina ceea ce isi doresc de la viata si tu o sa obtii TOT ceea ce iti doresti de la viata. Plusul de valoare este ceea ce conteaza.
Pot sa invat de la un om un lucru foarte marunt, dar acel om sa fi fost cel mai potrivit canal pentru mine, pentru a ajunge sa invat acel lucru, si-l apreciez!
Nu juca marunt, joaca la nivel mare, implica-te cu pasiune cand faci acel lucru. Voluntariatul prespune munca in echipa, respect, organizare, onestitate, si ceea ce consider ca e cel mai important, e pasiunea.
Pentru mine voluntariatul este o activitate efectuată cu multă dăruire asa ca pot considera ca activitatile mele din viitorul apropiat in cadrul Connections pot fi fructuoase si extrem de bine cladite pe buna intelegere, coeziune de grup, comunicare si persuasiune. 
Sa lucram impreuna pentru numerosii tineri cu potential deosebit si cu abilitati extraordinare de lideri viitori ai generatiei noastre.  

 

Leave a Comment

© Toate drepturile rezervate "Platforma pentru Romania". Designed by Emanuel Diaconu

Scroll to top