CONNECTIONS impreuna cu  Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti a organziat Targul Asociatiilor Studentesti la care au fost prezente cele mai active 17  asociatii studentesti din Bucuresti.

Asociatiile studentesti reprezinta mediul ideal in care te poti dezvolta, iti poţi face prieteni, iti descoperi pasiunile si te pregatesti pentru cariera la care visezi, acumuland experienta ceruta de angajatori inca de pe bancile facultatii. Tinerii au aflat totul despre proiectele pe care organizatiile studentesti le realizeaza pentru ei si despre oportunitatile de voluntariat.

De-a lungul zilei, in paralel cu prezentarile de la stand, s-au  desfasurat conferinte si seminarii organizate de asociatiile studentesti in cadrul carora s-a discutat despre voluntariat si oportunitatile de a participa activ la dezvoltarea societatii in prezenta unor  membri ai organizatiilor studentesti, alumni si personalitati din mediul de afaceri.

In plus, tinerii au avut ocazia de a castiga premiile puse la dispoziţie de Asociatia Manageri in Dialog: doua locuri gratuite la training-ul pe tema Fondurilor Europene organizat in perioada 29-30 octombrie 2011 si cinci burse la un program de educatie manageriala organizat de Fundatia Natională a Tinerilor Manageri.

Targul a avut loc in incinta Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Sediul Central, Str. Tache Ionescu 4, in Piata Amzei, intre orele 12:00 – 19:00. Pe parcursul zilei au fost peste 700 de vizitatori.

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.