Asociaţia Connections a implicat 8 tineri (cu vârste între 18-30 de ani) în proiectul ‘WeRNOTBulletproof’ desfăşurat în Ankara între 3-8 Martie 2015. Este vorba despreun curs informativ legat de subiectul armelor şi efectul folosirii lor în întreaga lume. Tinerii au fost implicaţi în activităţi de educaţie non-formală şi informală: prezentări, dezbateri, joc de rol, vizită la muzeul de arme, muncă în echipa, muncă individuală, brainstorming, focus group, energizer  şi lista poate continua.

În urma cursului, tinerii au primit un certificat Youth Pass – recunoscut în întreaga Europa – care să probeze cunoştinţele acumulate pe perioada proiectului. La proiect a luat parte un număr de 35 de tineri din Turcia, România, Bulgaria şi Italia.

Proiectul ‘WeRNOTBulletproof’ a fost co-finanţat de ComisiaEuropeană prin programul Erasmus Plus, program de finanţare a activităţilor de tineret din întreagă Europa.

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.