Gestul dezinteresat, deschiderea generoasa a sufletului spre lume si spre semenii tai sunt trairi nobile.  Voluntariatul are o noblete pe care multi nu o sesizeaza  si o considera naivitate.

 

Fac parte si eu din categoria “naivilor”, dedic multe ore pe saptamana unor proiecte care nu imi aduc neaparat recompensa financiara, ci bucuria unei munci in echipa, o socializare lucrativa ( “connections” chiar asta inseamna).

 

In lumea pragmatica de azi si obsedata de principiul “time is money”, voluntariatul e o terapie sufleteasca si  morala.  

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.