In cuprinsul festivalului Aqua Fest organizat de Connections Romania, Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti a organizat simpozionul “Apa si orasul” care a cuprins comunicari stiintifice pe diverse teme referitoare la rolul apei in lumea contemporana.

Simpozionul a fost completat cu expozitia de fotografii, sugestiv intitulata “Apa ca festival”. Cele mai interesante imagini foto au fost premiate de organizatorii festivalului “Aqua Fest”.

Galerie foto de la eveniment

(click pe poze pentru Zoom)

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.