Asociatia CONNECTIONS Romania in parteneriat cu Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti si X-Treme Radio pregateste lansarea unui post de televiziune online pentru liceeni denumit FORUM TV.

Postul va avea o grila de programe realizata 100% de adolescenti. Timp de o luna de zile, in diverse licee din Capitala se desfasoara preselectii pentru echipa de reporteri care va realiza emisiunile atractive ale canalului online FORUM TV.

Unul din sponsorii principali ai acestei campanii este Asociatia “Telefonul Copilului” care a pus la dispozitie sute de premii constand in pachete cu dulciuri.

Ca de fiecare data, Asociatia “Telefonul Copilului” sprijina cu generozitate proiectele adresate copiilor si adolescentilor, lucru pentru care merita toata lauda.

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.