Zilele trecute, echipa Connections a vizitat grupul de elevi ai Policy Center, grup care face parte din programul sportiv al organizatiei. Copiii, cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani, locuitori ai cartierului Ferentari, fac parte din familii dezorganizate, extraordinar de sarace.
Policy Center ii antreneaza intr-un program sportiv de aproape trei ani. Noi i-am vizitat “la locul de munca”, in sala de sport, unde ne-au facut diferite demonstratii de viitori fotbalisti de elita!
Speram ca mica noastra atentie i-a indulcit un pic si i-a facut mai puternici! Data viitoare o sa venim cu mai multe pungi:)
Multumim pentru cei care au facut posibil ca acest eveniment sa existe!
Echipa Connections

CLICK PE POZE PENTRU ZOOM  

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.