In zilele de 23-24 septembrie, are loc in Bucuresti evenimentul Creativ Park, initiat de Asociatia Connections. Actiunea se va desfasura intr-un spatiu mai putin cunoscut de populatia Capitalei, chiar daca este plasat in buricul orasului. E vorba de parculetul aflat in spatele Palatului de Justitie din zona Unirii. Pentru prima oara acest parculet se va anima timp de doua zile, va deveni un spatiu de evenimente interactive care vor atrage multi tineri.
Programul Creativ Park cuprinde ateliere creative, mini expozitii in aer liber, demonstratii de fitness, momente muzicale sustinute de tineri talentati. Elevii din doua licee aflate in vecinatatea parcului ( e vorba de colegiile MihaI Eminescu si Ion Creanga) vor prezenta proiecte de activitati extra-scolare si vor completa programele artistice care se vor desfasura la iarba verde. Un grup de cercetasi va improviza o tabara cercetaseasca.

Un moment aparte va fi demonstratia de rolling oferita de simpatica noastra mascota, Oita Roz. Evenimentul Creativ Park inaugureaza de fapt programul “Animarea Locurilor Anonime” , program initiat de Asoc. Connections in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 si care are ca scop promovarea spatiilor mai putin cunoscute din Bucuresti. Autorii proiectului au beneficiat si sprijinul unui grup de studenti sociologi, coordonat studentul Daniel Enita.
Multumiri: Loteriei Romane si Asoc. Succes in Educatie si Sport, Clubul Sportiv Triumf

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.