Cei care vor sa sa inscrie cu trupa lor in Festival sau care doresc sa faca parte din echipa de organizare sunt rugati sa trimita mesaj pe alexhoria@yahoo.com sau la tel. 0744 425 662 (persoana de contact: Alexandru Horia). Data limita pentru ca trupele sa se mai poata inscrie este 18 aprilie 2012.

Fiecare trupa va fi prezenta cu un singur spectacol, care se va juca de doua ori pe durata festivalului. In intervalul 17 aprilie-20 mai, vom viziona fiecare spectacol la sediul propriu pentru a face poze si a lua imagini video. Pentru a doua reprezentatie din cadrul festivalului va vom oferi la alegere cateva spatii centrale. Rugaminte mare: in timpul festivalului accesul publicului va fi liber la toate evenimentele, indiferent de locatie.

Vrem sa va anuntam ca mai multe companii, agentii si institutii culturale sunt interesate de prestatia teatrelor de buzunar si vor selecta spectacole si trupe cu care vor incheia contracte de colaborare pentru viitor. 

Va rugam sa downloadati FISA DE INSCRIERE de AICI 

Detalii generale privind festivalul gasiti AICI 

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.