Ne pregatim pentru o noua ofensiva pentru anul 2012. Asociatia noastra are in plan o serie de proiecte destinate tinerilor care vor implicare si dezvoltare personala.

Lunile ianuarie si februarie sunt dedicate implementarii proiectelor propriu-zise, urmand ca din luna martie sa incepem punerea lor in aplicare. Si cum s-ar putea altfel decat printr-o manifestare care sa cuprinda evenimente corelate Zilelor Francofoniei in Romania in saptamana 19-25 martie 2012.

“Francofonia in 4 acte: muzica, film, dans, culinar” – se va desfasura pe parcursul a 2 zile respectiv, 24-25 martie, in somptuoasa cladire a Tinerimii Romane, aflata in zona centrala a capitalei, mai precis intre statia de metrou Izvor si Parcul Cismigiu exact vis-a-vis de Teatrul Bulandra (vezi harta de mai jos).


Va vom pregati 2 zile de show impresionant si va vom intampina cu specialitati frantuzesti pentru a va indulci sederea in cadrul evenimentelor.

Vom reveni cu mai multe detalii privind programul complet, partenerii / sponsorii in cateva zile :). Tineti aproape 😀

Cei care doresc sa se implice ca voluntari in acest eveniment sunt rugati sa ne contacteze accesand pagina de CONTACT sau prin formularul  rosu din dreapta paginii 🙂

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.