Dupa cum spuneam si in articolul prim informativ referitor la proiectul pe care il vom derula in luna martie in saptamana dedicata Zilelor Francofoniei, revenim de aceasta data cu detalii privind programul propriu-zis si alte cateva mentiuni (parteneri potentiali, voluntari, etc).

Suntem in negocieri cu o serie de institutii  care in principiu doresc sa se afilieze activitatilor noastre curente si viitoare. Printre cele mai importante se numara:

  1. Ambasada Canadei
  2. Ambasada Belgiei
  3. Amabsada Elvetiei
  4. Ambasada Frantei
  5. Institutul Cultural Francez
  6. Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura in Romania
  7. Antena Regionala a Francofoniei
  8. Delegatia “Wallonie – Bruxelles” la Bucuresti 

 Printre activitatile pe care le vom desfasura in zilele de 25-26 martie se numara:

– o conferinta publica 

– dubla competitie de dans modern (break dance, street dance) 

– difuzarea a doua filme provenind din spatiul francofon (filme premiate in 2010 si 2011 la un important festival european)

 – cocktail – degustare de specialitati si bauturi (de asemenea de provenienta francofona)

 – seara de jazz

 – concurs interactiv cu premii in produse (in principiu gadget-uri)

 – o piesa de teatru comic realizata de elevi / studenti , etc.

In mod normal programul evenimentului incepe sambata 25 martie in foyerul Tinerimii Romane  (intre  18:00  – 22:00) si se incheie duminica, 26 martie (18:00 – 21:00). Lucram momentan cu voluntarii nostri pentru definitivarea materialelor publicitare si a programului. 

Pentru cei care doresc sa ni se alature in cadrul acestui proiect, rugam sa ne contactati folosind formularul de la pagina “CONTACT” sau direct de pe butonul rosu din dreapta oricarei pagini.

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.