Voluntariatul te invata sa-ti asumi responsabilitati. Ori ce e mai frumos decat a avea responsabilitati? Asta presupune presiuni, presupune sa iesi din zona de confort, presupune sa faci lucrurile diferit fata de cum le faceai pana acum. Si ce daca?! Asta e minunat! Faci lucruri noi, cu oameni noi
Daca asisti indeajuns de multe persoane sa obtina ceea ce isi doresc de la viata si tu o sa obtii TOT ceea ce iti doresti de la viata. Plusul de valoare este ceea ce conteaza.
Pot sa invat de la un om un lucru foarte marunt, dar acel om sa fi fost cel mai potrivit canal pentru mine, pentru a ajunge sa invat acel lucru, si-l apreciez!
Nu juca marunt, joaca la nivel mare, implica-te cu pasiune cand faci acel lucru. Voluntariatul prespune munca in echipa, respect, organizare, onestitate, si ceea ce consider ca e cel mai important, e pasiunea.
Pentru mine voluntariatul este o activitate efectuată cu multă dăruire asa ca pot considera ca activitatile mele din viitorul apropiat in cadrul Connections pot fi fructuoase si extrem de bine cladite pe buna intelegere, coeziune de grup, comunicare si persuasiune. 
Sa lucram impreuna pentru numerosii tineri cu potential deosebit si cu abilitati extraordinare de lideri viitori ai generatiei noastre.  

 

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.