CONNECTIONS in colaborare cu Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti si Asociaţia “Green Revolution” a organizat în perioada 14-18 septembrie, în parcul Herăstrău (zona verde din spatele restaurantului “Pescăruş”), Târgul de Ateliere Creative.

Manifestarea a presupus spectacole, concerte, expoziţii, momente happening, lansări de proiecte ecologice, concursuri. Toate evenimentele s-au bazat pe creativitatea unor echipe de tineri care fac parte din fundaţii, asociaţii şi grupuri de iniţiativă.

Acţiunile s-au  înscris  în proiectul „Roaba de cultura” şi s-au  desfăşurat  zilnic, de dimineaţa până seara târziu.

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.