Campania ADEPT România, “Toţi împotriva apelor”.
Să fim alaturi de oameni!”, continuă până în data de 3 octombrie 2013, astfel că facem un apel la toţi cei care doresc să contribuie la colectarea de cărţi, manuale, rechizite, pentru bibliotecile şi şcolile în care inundaţiile au distrus tot!

Copii trebuie să înveţe! Copii trebuie să meargă la şcoală! Să fim  alaturi de ei! Pentru donaţii, contactaţi pe facebook reprezentanţii ADEPT România din judeţele : Arad, Argeş, Braşov, Bucureşti, Calaraşi, Constanţa, Dolj, Mehedinţi, Prahova, Oneşti. Puteţi face donaţii şi în contul ADEPT România, RO 63 BTRL 00 201 205 D 988 76 XX deschis la Banca Transilvania. Vă asiguram că orice obiect colectat şi orice banuţ donat va ajunge la aceşti copii. Vom asigura transparenţa necesară!

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.