Vineri 6 mai, între orele 12:00 – 20:00, la sediul central al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti a avut loc prima ediţie a Târgului de voluntariat Pro Cultura, care face parte din Campania municipală de voluntariat Pro Cultura – 2011.

Au fost prezente la standuri ONG-uri, instituţii, site-uri şi grupuri informale de tineri care au recrutat voluntari pentru activităţi cultural-artistice: muzică, teatru, dans, turism cultural, web-design, film, cultură urbană, arte vizuale, ateliere de creaţie etc.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Anului European al Voluntariatului (AEV2011).  Târgul a fost completat cu manifestări conexe care s-au desfasurat în sala Mircea Eliade: proiecţii de filme, momente artistice, work-shop-uri, concerte, demonstraţii happening, concursuri.

By Connections

Misiunea Asociatiei este asigurarea progresului sociatatii umane in orice domeniu, cresterea calitatii vietii umane si a eficientei activitatilor sociale si economice, consolidarea societatii civile si a statului de drept impreuna cu promovarea dezvoltarii unei civilizatii globale si a unui sistem institutional adecvat nevoilor acesteia avand in vedere interesul national si urmarind schimbarea mentalitatilor in conformitate cu spiritul timpului si a realitatilor secolului XXI, prin educatie, cultura si promovarea dreputurilor si libertatilor omului conform valorilor secolului XXI.